Palvelut

Kokonaisuus: Luoda palvelu jonka tarkoitus on antaa asiakkaalle kaikki kodin remonttipalvelut yhdestä yrityksestä. Kaikkea rakennusalan palveluja voidaan kuitenkin tarjota laajan palveluverkoston yhteistyökumppanien avulla.

  • Timanttihionta
  • Vedeneristys
  • Kylpyhuone ja sauna remontit
  • Huoneistomaalaus
  • Laatoitukset
  • Keittiöremontit
  • Asennuspalvelu
  • LVI (tulossa)
  • Muut rakennusalan työt.

Huomioitavaa:

ottaessanne sähköpostilla yhteyttä minuun työnsuoritteesta tai liittyen muihin palveluihini, pyytäisin että ette lähettäisi useita isoja kuvia liitetiedostona. Käyn aina henkilökohtaisesti ennakkoon katsomassa kohteen ennen minkään työsuoritteen alkamista.

kts. Kotitalousvähennys kts. Kuvagalleria

Timanttihionta

Suoritamme pieniä ja keskisuuria timattihiontoja, lattiat seinät katot jne.

Vedeneristys

Vedeneriste on kylpyhuone remontin tärkein työvaihe. Vedeneristyksen tarkoitus on pitää kosteus talon rakenteiden ulottumattomissa. Mikäli kylpyhuone remontin purkuvaiheessa huomataan kosteusvaurioita korjattavan tilan rakenteissa, kutsutaan paikalle isännöitsijä / omistaja jonka kautta myös kosteusmittaaja. Ensin kaikki vanha / vaurioitunut rakenne korjataan ja uusitaan perusteellisesti / tarvittavalta alueelta ennen uusien pintojen asentamista. Kaikki käyttämämme aineet ja materiaalit ovat tähän tarkoitukseen sertifioituja ja tekijöillä on asianmukaiset taidot. Yhtiöllä on koulutettu vedeneristäjä.

Kylpyhuone ja sauna remontit

Haaveiletko uudesta kylpyhuoneesta tai saunasta? Eikö työlle löydy tekijää? Hampura Ky suorittaa kaikki kylpyhuone ja sauna remontit yhtäjaksoisesti alusta loppuun. Kauanko remontti kestää? Yleisesti ottaen remontin kesto on n. 3viikkoa, kesto määräytyy aina tapauskohtaisesti.

Huoneistomaalaus

Suoritamme kaikkien huoneistojen pintojen maalauksen ammattitaidolla. Maalaustyössä otetaan myös huomioon muun huoneiston tarvittava suojaaminen.

Laatoitukset

Suoritamme kaikkien tilojen laatoituksia asiakkaan tarpeiden mukaan. oli laatoitettava pinta-alasi iso tai pieni ota rohkeasti yhteyttä niin saat asiaa eteenpäin.

Keittiöremontit

Voimme tarvittaessa hoitaa koko keittiöremonttisi. Hampura Ky huolehtii tilatun kokonaisuuden kuljettamisesta asiakkaalle ellei toisin sovita. Voimme myös suorittaa jo tilaamiesi ja valmiiksi kotonasi olevien uusien kaappien asennukset.

Asennuspalvelu

oletko ostanut kaapin, sängyn, kirjahyllyn tai muun kodin säilytysjärjestelmän etkä halua asentaa sitä itse? Asennusta voi vaikeuttaa tarvittavien kunnollisten työkalujen puute tai asennusohje on epäselvä? Voimme tulla kotiisi ja auttaa tarjoamalla sinulle asennuspalvelun jolloin saat ostamasi tuotteen käyttöön nopeasti ja helposti.

LVI palvelu

Myöhemmin palvelua laajennetaan myös LVI palveluihin.

Muut rakennusalan työt

Suoritamme kaikkia rakennusalan töitä. Jos jostain syystä me emme pysty sinua auttamaan, voimme ohjata sinut laajan yhteistyöverkostomme osaajalle joka pystyy tarjoamaan tarpeisiisi sopivaa apua.

 
   
Luotettava Kumppani –yritys